onsdag 11 februari 2009

Inspirerad

Av någon anledning är det påfågeln som dyker upp när jag ska föreställa mig något vackert. Jag planerar bland annat att spinna ett garn i påfågelns färger. Men nu är det indivuduellt projekt på gång i skolan igen, och min plan är att ta med ett broderi från nuvarande projekt in i det kommande. Jag tänker mig ett skrin med stramaljbroderi på locket. Och jag tänker PÅFÅGEL.

Nu till Easy Cross och omfattande pixelarbete ;-)

/J

5 kommentarer:

Anna sa...

Så jädrans vackra färger! För massor av år sedan sydde jag en fantastisk klänning inspirerad av pågågeln till en teaterföreställning, ska se om jag kan hitta foton. Ska som vanligt bli spännande att följa ditt projekt!

Anna sa...

En sak till... gör lite vackra sländor och tillbehör, typ niddy-noddys och sånt och sälj = spara ihop till spinnrock! Jag tror allt mer på den där Pioneer från Majcraft. Den jag har nu är inte sådär riktigt härlig, men den går ju förstås att använda.

Annepålandet sa...

Utrolig vakre farger - jeg elsker blå- og grønntoner! Skal bli spennende å se - du er så kreativ!!!

kristina sa...

Påfågelsfjädrar är underbart vackra. Jag en eller ett par. Mamma hade sådana stående i en vas. Färgerna var mina favoriter, inte hennes på den tiden. Nu är jag inte så blågrön längre. Skall bli spännande att se vad det blir! PS. Din teletubby var jättefin!

med nål och tråd sa...

Tack för peppen! Kanske ska jag ta o våga mig på en tre-timmars-tröja då då. Ska kolla bland garnerna hemma :)