lördag 24 januari 2009

Suddiga Turn A Square och Pea-Pea
Minns ni mannens mysse? Det blev en Turn A Square i Heavens Hand för ett tag sen men jag har inte bloggat den än. Det gick utmärkt med tre färger istället för beskrivningens självrandade, tycker ni inte? Den ska pressas i nedtagningarna så sitter den som en smäck sen! Dock inte på mannens huvud, men på sonens. Den blev något för kort så jag fick börja på en ny.

pea-pean har inte fått så mycket uppmärksamhet, trots det underbara garnet (väl värt sina hundratals kronor, he he). Den kommer bli lite tajt om halsen men vill man ha en vidare cowl är det ju bara att lägga till en repetition. En knäppkant ska till så är den klar sen. Nu söker jag efter svarta knappar i rätt storlek.
Suddiga bilder, liksom livet i övrigt. Näste son ligger i magsjuka och den lille, som enligt tant doktorn inte bör dra på sig en till nu, har skickats iväg med pappan på diverse äventyr. Här börjar det mullra lite i magen med, men det är väl oundvikligt när man står med händerna i spytvätt eller?

När är helvetet slut?

/J

2 kommentarer:

Anna sa...

Fy så jobbigt, krya på er
!
Hur stora knappar är det du vill ha på din snygga halsvärmare?
Vackra färger i mössan också.

anna kim sa...

Hej,

Håller med föregående talare. Mina är oxå sjuka influensa med 40 graders feber hela denna veckan. Dessutom påbörjad nya kurser i skolan. Det är bara att bita ihop. Metodkursen är mycket bra!

Krya på er!