lördag 17 januari 2009

Inte så inspirerandeEfter en veckas tragglande med den lilles och våra egna magar, plus förkylningar, kom vi igår hem från östra efter att ha fyllt på lillen med vätska genom dropp över natten. Detta i en tid när en termin ska avslutas och en annan påbörjas. Jag har stickat två varv på en mössa de senaste dagarna. Bläääää

8 kommentarer:

kristina sa...

Stackars liten. Jobbigt när barnen är sjuka av flera skäl, men mest kanske för att man är orolig. Hoppas på tillfrisknande.

Lilla-Anna sa...

Fy och usch, krya på er!

Mot nya tider sa...

Det lät inte alls kul!, Hoppas hela familjen är på bättringsvägar nu!

anna kim sa...

Usch vad jobbigt. Man det kommer bättre tider. Sköt om er!

Anna sa...

Hjälp så jobbigt med uttorkning! Hoppas allt ät lugnare, tänker på dig och önskar dig några fler varv!

stina sa...

svar på din kommentar: samma här, jag är inte världens bästa på matte så jag hoppas innerligt att jag inte ska behöva fippla allt för mycket.

en retro/vintage kal låter toppen. skulle vara kul att få nys om fina vintagemönster och se hur dom sedan ser ut uppstickade. ordnar du bloggen eller ska jag?

Annas Alster sa...

Hm, det låter spännande. Ska kolla upp den boken. Jag tänker skriva om repertoarval i fiolundervisningen. Hur mycket konservatorietraditionens ideal lever kvar (mycket kopplad till klassisk musik) och om man på musikskolor är mogen att öppna upp för vad ungdomarna verkligen vill spela. tänkte göra en intervjustudie, 4 lärare. Allt detta med vissa reservationer - allt kan ju komma att ändras! Skriver du också nu?

Annas Alster sa...

Aha, Bertil Sundin, honom har jag läst annat bra av.