fredag 2 januari 2009

Man tager vad man haver...

Som nämnt var det inte en själ på skolan idag, och jag fick hitta på något utan maskiner. Jag letade bland skräp och överblivet material och fick ihop en slända i alla fall.

Två 'skruvlås' till lampsocklar passade precis över en rund träplatta jag hittade. Jag klädde den med passande bilder från Damernas Värld och klämde runt lamp-grejorna. En rundstav fick stå till tjänst som ten och lite metalltråd till krok
Sedan målade jag tenen svart och fick en china-känsla över det hela.Notera YSL-loggan på undersidan *fniss*Nu ska den testas!

Vidare hade jag två bitar plywood som var mindre än 10 cm breda. Jag tänkte att jag nog skulle kunna få ut en mini-niddy-noddy men HUGA vad svårt det var utan de rätta maskinerna! Plywooden ville inte gå rakt i figursågen och flisade överallt. Formen blev heller inget vidare, men till slut fick jag ihop den och döpte den till Ful-noddyn.


Man sätter ihop delarna så här och sedan kan man vira upp garnet till en liten mini-härva. Men det bloggar jag nästa gång... Mannen är ute och fjärrkontrollen är MIN :-P

3 kommentarer:

PetraO sa...

Herregud vad du är kreativ när tystnad råder i klanghuset - sländan blev ju grym!

Janette sa...

Ja nått måste man ju göra på sina timmar ;-)

Och vettu - den funkade! :-)

Tack Petra, Ha en härlig helg.
/j

Amanda sa...

Kreativiteten finnes när material och annat tryter, blir man instängd i ett hörn vill man och man tar sig därifrån. Detta är ett bra bevis på att det är sant! :) Blev kanon! Trevlig helg! :) Kramar!