torsdag 23 februari 2012

Följer trenden


Det är poppis att köra sockerfritt på bloggarna nu. Det här är mitt bidrag till sötgommarna. 

Cocos-pannacotta


1 dl cocos crème (tjockare än cocosmjölk)
1 dl eko vispgrädde
1 krm rågat mått vaniljpulver
1 tsk gelatinpulver löst i dubbel mängd vatten (kan bytas ut mot vegegel el dyl)

När de tre första ingredienserna visar första kokbubblan tar du av från spisen och smälter i det svällda gelatinet. Häll upp i två små skålar, täck med plastfolie och ställ i kylen i ca 2 timmar. 

Servera med hallon eller kanske lite färska jordgubbar till sommaren? För visst känns det nästan som nära nu?

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Mmmm, det där såg godare ut än min morgongröt! :-)
Jo, nu är våren här, absolut och utan diskussion!

nitsirk sa...

Mums! Jag tänkte prova att göra det där receptet mjölkfritt, det borde gå med i-mat :))

Vår röstar jag ja på, vi bestämmer att det är vår nu!