onsdag 10 september 2008

Vill sticka sjal + LCHF

Jag har två entrådiga nystan växtfärgat ullgarn i matchande toner, grön-blåa. Jag skulle vilja göra en sjal som ökas i mitten så jag kan utnyttja så mycket av garnerna som möjligt, och helst i någon 'föreläsningsvänlig' stickning, men kanske med en lite skojjig kant längst ner? Och nu väntar jag att förslagen ska rulla in.... ;-)

----------

Tredje dagen på Low Carb High Fat. Huvudvärken verkar ha gett sig men tröttheten - GUD - och det hjälpte ju inte att jag var tvungen att cykla snabbt över halva stan två ggr igår, otränad som jag är. Spagettiben säger jag bara...

Det verkar vara min melodi rent teoretiskt efter som jag
1. har lätt att få blodsocker-obalans
2. gillar fett
3. inte gärna vill gå hungrig...

Hur det är i praktiken återstår att se. Jag är positivt inställd men känner att jag behöver lite mer recept och ideer. Och när har man tid att surfa på det? *suck* Någon med erfarenhet?

6 kommentarer:

PetraO sa...

Jag har ett bra mönster på jobbet - påminn mig på fredag om du är där då!

Janette sa...

ok det ska jag tack

:-)

/J

kristina sa...

Vi kan diskutera olika exempel på sjalar imorgon. För övrigt går jag på stabilisering i en diet som heter "Ät rätt, bränn fett". Frisky frogg gick ner 12 kg i våras när hon blev inspirerad av mig. Läs kommentar i hennes blogg.

Janette sa...

Jo, jag såg det men ingen har avslöjat vad dieten går ut på. Viktminskning är inte mitt främsta mål heller utan blodsockerbalans och andra hälsoskäl. Men visst kan en sådär 5 kilo bort, det gjorde ju inget :-)

pratar gärna sjal imorgon (men inte för länge jag måste såga med ;-) Tar med mig garnerna med... Tack

Medea sa...

Jag har tips om LCHF eftersom jag ätit det i drygt ett år. Men det är det där med tiden... Jag ska snart ge dig länkar till sidor där jag hittar recept. Men om du har bråttom har jag faktiskt en del länkar i högermarginalen i bloggen. En del är gamla o borde uppdateras men Airams mat och Chakula är inspirerande.
Lycka till!!!

Janette sa...

Tack medea, jag har hittat en del genom googling oxå :-) KiF verkar ju va bra med, men jag kommer inte in på MIn mat än....