fredag 5 september 2008

Grovslöjd och köpstopp

Idag har stolen grott lite mer i mig. Jag tänker FETA beslag. Grova bitar. Men oxå vackra färger...Jag har funderat lite över mitt köpstopp med. Är det kanske dumt att inte köpa garn till en vuxen modell av Little Berries on Straw? Dvs Berries on Straw? Jag tänker, det är utvecklande, jag lär mig massor på att göra stickbeskrivningar, och på engelska dessutom, ska ett köpstopp få stå ivägen för det? Det är ju de där 'klapp-garnen' som kanske kan bli nåt nångång som är problemet, eller? Inte riktade utvecklande köp, n'est pas? (och varför börjar jag prata franska nu, det kan jag ju ens inte :-D

*djup suck*

Vi får se nästa vecka....

4 kommentarer:

PetraO sa...

Je m´apelle Petra (eller nåt...) Jag vill bara säga att det är väl klart att man får köpa garn till så vackra saker även med köpstopp!
Trevlig helg!

Anna sa...

På något vis gör franskan att det låter bättre, syftet med ett köpstoppsuppehåll är ju så vackert och ädelt. Att LÄRA är ju fint för en student har jag hört!

kristina sa...

Vi hörde en föreläsning på Söjdbiennalen där det framfördes att för att man skall må bra måste man varje dag koppla av med något man gillar....så garninköp kan ses som friskvård! Jag gillar ändå köpstoppstanken så att man passar på att köpa garn när priset är fördelaktigt eller när man ser en användnig de närmaste åren.

Moxy sa...

Jag håller med Krestina. Det är viktigt att tänka på själen och att må bra.