söndag 28 september 2008

Fickproblem

Jag kan inte bestämma mig angående fickorna. Empire och prinsesskärningen är klar, samt kragen och knapparna. Men fickorna? Passpoalerade fickor på oskuren underdel som i skissen nedan? Eller fortsätta prinsesskärningen och fälla in fickor i den? Eller lägga ett motveck som i första skissen (precis under skärningen då) och en utanpåficka? Förslag emottaget gärna! Och missa inte att scrolla ned för de fantastiska knapparn!


7 kommentarer:

Henrik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Henrik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Henrik sa...

Infällda fickor i princesskärningen, säger jag. Det blir mest följsamt, å andra sidan kanske du vill att de ska kontrastera mer mot de övriga formerna och då är ju paspoalerat också bra.

Nina-Marie sa...

Det var otroligt vad du har varit aktiv denna helgen. Själv har jag bara varit en snabb sväng i honungsboden och städat. Madam Kruz var super, du måste hänga med nån fredag. Hur stickar man framoch tillbaka på strumpstickor så att det håller ihop precis som när man stickar runt? Ska göra handledsvärmare i mosstickning. Vet bara inte hur?

Janette sa...

Jag är rädd för att jag inte förstår din fråga nina. varför vill du sticka fram och tillbaka på strumpstickor? ring maj vet ja

henrik, jag är imponerad av hur insatt du är i sömnad! tack för din åsikt!

Mot nya tider sa...

vilken otroligt härlig bild!!! Du gjorde helt rätt att köpa dessa knappar, de kommer förgylla din kappa

Åsa sa...

Jag har hittat din kappa - nästan iallafall ;-)
http://www.plumo.com/images/popup_img/Eugenie%20coat.jpg