måndag 16 juni 2008

Först ögongodiset, sen storynJag har tillåtit mig själv att lyxa till mitt stickande. Det har krupit på mig mer och mer. På något sätt har jag suttit fast i att inte köpa köpa köpa, jag har velat använda allt 2-trådigt ullgarn jag har färgat (vilket egentligen inte är my first yarn choice precis..), varje gång jag köpt garn har jag fått dåligt samvete för högarna som ligger, men nu har jag släppt på det och unnat mig massor av lyxstickningsgrejjor. Och det har gjort mig till världens lyckligaste kvinna :-D Åtminstone denna veckan ut ;-)

Min shopping runda;

2knit för;
Harmony wood lyxset, ("dina fickpicks" som min man säger")
4 nystan Fabel till syrrans 30årspresent och ned slank ett par Harmony wood double pointers
Ett nystan Eskimo
Två nystan Rowan till Annas muddar

Sen en avstickare till Life i Nordstan för lite GIFTFRI kosmetika = schampoo, balsam och ögonskugga från Sante. Samt en miljövänlig hårfärg. (ni vet, förbrukningsvaror ;-)

och slutligen, Panduro, där jag plockade åt mig några pärlor, en tång och metallstavar, och i ett nafs härhemma hade jag satt ihop de vackra stickmarkörerna här ovan. Jag kände mig direkt biten och vill göra massa massa massa....


och nu när jag skrivit det här inlägget känner jag mig jättefjantig och inte alls intellektuellt korrekt men vem bryr sig för jag ska vältra mig i garner och stickor och se på EM och Tyskland och sticka strumpor och bara ha det helt fantastiskt underbart!!! :-D (alla sticknördar förstår känslan förstås)

/J

9 kommentarer:

frisky frog sa...

Inte alls ett fjantigt inlägg. Vilka fina markörer. Nu fick jag lust att göra några nya jag också...

PetraO sa...

Jag kan precis förstå lyckokänslan och jag blir väldigt avis med tanke på mitt eget köpstopp!

Janette sa...

Ja hur går det med ditt köpstopp? Det blir nog stopp här nu med, jag har frossat loss och har svårt att motivera mer nu, har ju händerna fulla.... det skulle vara mer pärlor då, det är ju en sådan liiiiiten utgift, och inte kan de väl belasta miljön särskilt mycket? ;-)

/J

Anna sa...

Världens lyckligaste kvinna kanske inte är det allra mest just intellektuella i världen, men korrekt är det!Ett jäkligt roligt inlägg och jag fattar euforin. Yeee haaaa!
När vi ses ska jag ta med min vackra slända och visa dig. Tror att ditt projekt nästa termin är bestämt då...

Janette sa...

anna, jag kanske ska prova på att spinna först? ;-) men visst, jag behöver ju bli mer vän med svarven....

Henrik sa...

Kul för dig! ;-)

Min tråd sa...

tack för inspirationen jag fick att göra stick-markörer! dina var jättefina!

Anki sa...

Finemangsfina och alldeles fjantfria!

Nina-Marie sa...

Hej Vännen!
Verkar som om du har haft en bra dag! Själv har jag jobbat hela veckan. Somnade just på soffan som en stock efter att ha börjat jobba kl. 06.00 i morse. Har inte stickat en centimeter på flera dar...
Kram och glad midsommar!