söndag 15 juni 2008

Florence nya kläder


Florence var mycket nöjd med sina nya kläder. Om det nu bara kunde börja regna nån gång, tänkte hon. Nu har så äntligen himlen öppnat sig (det var ett tag sen de var klara) och vi firar med att visa bilderna här.

* * * * *

Jag önskar att jag kunde gått på WWKIP men det var omöjligt med tre ungar kändes det som. De får bli lite äldre först så de antingen kan hänga med eller stanna hemma :-P

* * * * *

Jag blir så sugen på stickmarkörer! Inte för att jag har haft så stort behov (trådar funkar ju med...) med de är så vackra och jag känner mig helt inne på vacker stickning nu :-)

* * * * *

Så är jag med i raverly nu åsså...


* * * * *

Ikväll tog jag ledigt från Vi stickar under fotbollsEM 2008 , nästa vecka har vi bara ett barn och då ska jag ta igen det med råge!!

* * * * *

Till min stora lycka har syrran önskat sig ett par over-knee strumpor i 30-års present! Så imorrn bär det av till stan för att leta lite garn och kanske slinker jag in på panduro för att se om jag kan hitta material till egna stickmarkörer?? Tips på strumpor emottages gärna!!

/J

8 kommentarer:

Anna sa...

Jag kommer inte på något mönster på just sådana. Ska fundera vidare. Vilken partyhund!

PetraO sa...

Kläderna är underbara! Vilken tur att det har börjat regna...

makiato sa...

Hunden klär verkligen i de nya skapelserna!

frisky frog sa...

Vilka fina hundkläder!

Anna H sa...

aaa så underbara de är.. så härligt att få se bilderna på dem, har bara hört dig prata om dem i skolan... men oj de var bättre än i min fantasi!!!

Anna H sa...

om du hittar något mönster för de där knä strumporna tar jag gärna och lånar det av dig sedan!!

avstånd sa...

Kläderna är ju såå snygga! Hade själv kunnat tänka mig en kappa i det blommiga. Tänk vad elegant att få finpromenera med Florence i en sådan!

Katatrina sa...

Hej

Tack för mönstret du är ju också jätte duktig på att sy hundkläder
Visst är det ganska kul att kunna göra sjäv