torsdag 13 november 2008

Möbius, cowl och Goodbye

Kära blogläsare,

Innan jag far till den kommunistiska diktaturen Kuba, en ö benämnd som himmel och helvete, vill jag lite snabbt visa er de nervös-stickningar jag ägnat mig åt de senaste dagarna.

Nummer ett ut är svärmors möbius som inte riktigt hann bli klar. Det går förbannat trögt på den här dumma discostickan från Drops. HADE jag haft ett par Harmony Woods Interchangable i strl 9 mm hade det här problemet varit betydligt mindre. Men så är det.
Nu ska bara en liten bit till stickas och en kant av hålvarv ska göras.

Nummer två ut är min tröststickning (*måste bara börja sticka i det det rosa garnet, det går smidigare och verkar således lugnande för själen. Och för att jag då kan stoppa i en SKÖN sticka*). Det blev ingen möbius utan istället valde jag att prova Ridged Lace Cowl. Kul att sticka och fort går det. Och så får jag ju nöjet att se min vackra stickmarkör varenda varv :-) Jag har minskat några 'pattern repetitions' och kommer antagligen inte göra alla repetitions på höjden. Mitt garn är ju lite tjockare...
Bägge måste slutföras när jag kommer tillbaka. Nu väntar X2000 till STHLM C. Sen sju timmars natt-väntan på Arlanda, flight till Madrid och efter 3 timmar där kommer den stora flighten till Havana, Kuba. Vi beräknas landa vid åtta lokal tid så jag hoppas jag kommer få en säng vid midnatt på fredag...

Ha det bra. På Kuba finns ingen direkt tillgång till internet så räkna inte med att jag dyker upp.

3 kommentarer:

Medea sa...

Du har väl inte glömt att packa stickningen. Ha det underbart och kanske hittar du en garnaffär att lugna ner dig med. Undrar hur länge du ska vara borta... har du berättat det?
Kramar Efwa

miastick sa...

Jag tror det blir jättebra! Är avundsjuk, jag köpte en halv biljett dit en gång. Men när jag skulle betala resten så bangade jag. Ångrar det nu. Så Åk för tusan! Ha kul! Upplev!

Anna sa...

Nu börjar jag allt undra när du kommer hem, när?
Allt bra, haft det kul?