fredag 7 november 2008

CubaOm mindre än en vecka åker jag till Cuba. Jag är mer än nervös kan jag säga. Jag vill inte vara ifrån mina barn och jag är inte på humör för äventyr. Egentligen vill jag helst bara ha semester, men i en kommunistisk diktatur med dålig tillgång på mat ser inte utsikten för detta god ut...

Jag kommer göra utlands-vfu (en form av utlandspraktik för oss lärarstudenter kan man säga) och har försökt hitta kläder som ser respektabla nog ut för att besöka universitet och skolor. Inte ens second hand har kjolar att hitta nu så här vintertid. Till slut fann jag en töntig en för 175 spänn. Begagnad alltså. Vad gör man inte för att passa in?

I en annan tid hade detta glatt mig väldigt. Just nu känns det inte alls som om det är läge. Blir bättre när man sitter på planet kanske?

Bilden länkar till en artikel om orkanen Ike

3 kommentarer:

Anna sa...

Du vännen, det kommer att bli bra. Får ta med syrran för en snabblektion i salsa på onsdag, då jädrans blir det fart på kjoltyget!
Fattar läget, men jag tror faktiskt att du kommer att ha det underbart!

Åsa sa...

Vad är det som du behöver? Jag kanske har kläder som du kan få...

Janette sa...

Tack anna

tack åsa vad söt du är, men jag tror jag får svårt att klämma i mig i dina kjolar, våra midjemått stämmer nog inte så bra överrens ;-)