lördag 16 augusti 2008

Frustrerad med lycklig

Vad gör man när man har finfinaste idén till ett par godis-vackra fingerless mittens i typ Rowan Summer Tweed och man har köpstopp på garn??!!

Stod på Strikk idag med mina vänner Nina-Marie och Dagny, den senare vilken skyllde allt garninköp på mig, jag förstår inte alls varför... *smajlar*, och tänk där klarade jag att inte köpa en enda pinal! Jag försökte dock övertyga dem om att ta in Harmony Woods så jag inte behöver åka så långt när jag behöver fylla på mitt strumpstick-lager...

Efter Strikk och en godegod måltid på Andrum strosade vi på konsthantverksmarknaden nere vid kronhusbodarna. Dancy och Åsa Erwall Simpson imponerade mest.

Och igår jagade vi hönorna uppe hos Henrik. Mycket trevligt! Och soppan _var_ god, vad du än säger... ;-)


Imorgon hoppas jag att kvinnan som älskar rosa och brunt och som fyllde år igår ska bli glad över den här lilla presenten. Chokladen rekommenderas starkt! Lika god som den är vacker. Och rättvisemärkt!ÅH vad jag måste sticka de där vantarna snart!

1 kommentar:

Anna sa...

Låter härligt att jaga hönsen och käka god soppa! När jag var gravid med min dotter var Andrum min hangup, ville ha mat därifrån varje dag! Gott!