söndag 2 augusti 2009

Swallowtail

Före;
..och efter;

Den var rolig att sticka och visst blev den jättefin, meeeen, det retar mig att jag har så mycket garn kvar och att jag egentligen ville haft den större. Skulle gått upp en stickstorlek men enligt mönstret skulle det gå åt 471 meter och min härva Teetee kamena innehöll 470. När jag känner på garnmängden som är kvar skulle det absolut ha räckt :-(

Men men, på det igen, nu ska jag till värmland med tre barn och då passar slätstickning bra, så jag drar igång en ishbel i dessa växtfärgade gamla garnerna. Vet vet, kanske räcker det med en härva, och då har jag andra fina färger att välja mellan :-D


10 kommentarer:

Efwa i Provence sa...

Välj inte en för tunn sticka nu då. Vackra färger och det ska bli kul att se hur din Ishbel blir. Ha det skönt i värmland.

stina sa...

gud vad fin den är! jag har alltid varit skeptisk till sjalar av nån anledning men den här får mig absolut att börja tänka om.

ha så fint i värmland!

PetraO sa...

Åhhhhh! Vad fin den blev. Hoppas att ni får det bra i Värmland - själv far jag snart vidare till Danmark hoppas jag (om det bara kunde sluta blåsa så in i helskotta!)

Annepålandet sa...

Fin bildedok av før og etter blokking! Og fin gul farge til deg!
Håper dere får fint vær i Värmland. Her er det regn regn regn, men NÅ blir det bra! Det eneste fine været vi har hatt i sommer, var faktisk da vi var i Göteborg - det er ALLTID fint vær når vi er der 8-)

Annas Alster sa...

Oj vad den töjde sig! Mycket fin, den blir ju perfekt att ha runt halsen nu till hösten!

Pernilla sa...

Är det en ny hemlig tävling på gång? Med dinosaurier?

Knitarina sa...

Vad fin sjalen blev och jag gillar verkligen färgen!
Har också stickat retsamt små sjalar och haft garn över, så den senaste sjalen jag stickade blev istället onödigt stor...

Ha det så gött i Värmland. Själv har jag tillfälligt lämnat mitt värmländska hem och hälsar på föräldrarna i Sörmland

Susilull sa...

Så fin den blev!
Sånt där med för mycket garn över kan jag också reta ihjäl mig på, men det är bara att glömma och gå vidare till nästa stickning!

Anna sa...

Det är fantastiskt hur stor skillnad det gö med blockning! Fin!!!!!!!!

MalinJohanna sa...

Läser vidare i din fina blogg och mina insikter om värdet av blockning bara växer. Tack för det!