måndag 10 augusti 2009

Little Red Juliet
Jag kan ta hur många bilder som helst på det här lilla smultronet! Jag har lagt på watercolor-filtret i photoshop. Ser najs ut va? :-)

Rolig att sticka! Juliet passar kanske småflickor bättre än kvinnor i min ålder, men jag skulle nog kunna tänka mig en ändå, en längre variant :-) En läxa gjord med knapparna; Gå INTE in på dyraste garnaffären i stan helt stressad med barn som far runt och tänk; jag ska bara ha två knappar hur dyrt kan det bli?

{ två gånger trettiosex lika med stjuttiofyra kronor!!! }

När jag skulle betala orkade jag inte bry mig, det hade tagit henne en halvtimma redan att välja, kändes det som iaf... Men visst är de snygga?

9 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Jättesnyggt! Och vilken duktig och vacker fotomodell:)

Annabell sa...

Vilken söt modell, och fin Juliet!

jojohanna sa...

Håller verkligen med de andra, både modell och modell är superfina =)

Annepålandet sa...

Så søt datter, kjempefin Juliet og så fine bilder! Fint å ha egen fotomodell - blir mye lettere å ta bilder da!

Hva er byens dyreste garnbutikk? Kan være greit å vite i tilfelle jeg skal til Göteborg igjen... Knappene var i hver fall kjempefine! (og knapper kan jo gjenbrukes, så det gjør ingenting om de var litt dyre).

Janette sa...

åh va gulliga ni e :-) Jag var på Strikk på vallgatan, men jag vet faktiskt inte om de verkligen ÄR så dyra nu när jag tänker på det. De har väl ett exklusivt sortiment mer...

Nina-Marie sa...

Det var väldans vad du varit aktiv med stickorna i sommar! Heja dig! Smultronet är verkligen en riktig sötnos, "koftan" också! Kram på dig!

PetraO sa...

Herregud vilken söt kofta och söt dotter så klart! Finfina biler också!

teresa sa...

Bedårande; Juliet, flicka, kläder, bilder... Wow!

Rockermom, Anneli sa...

Vilken fin modell! Jag både barnet och alstret ;)

Du är så duktig! Jag gillar att kolla in din blogg, fast jag själv är usel på att sticka och virka. Men jag tycker det är oerhört kul. Och med en svärmor, som alltid ställer upp och hjälper mig, går det an! Dessutom har svärmor en egen butik, fylld av olika garner, handarbeten och vävalster. Me love!!!

Kramar