tisdag 25 augusti 2009

Off topic; skillnaden på low-carb och high-carb

I våras hade jag en svår bihåleinflammation. Den gick inte över av antibiotikan. Jag tröstade mig med glass och mackor och sylt av alla dess slag och tänkte stackars mig tills jag en dag insåg att; men herregud, jag måste ju sluta med kolhydraterna! Vips så var det över!

För en och en halv vecka sen började det kittla lite i ansiktshålorna och jag nös. En liten förkylning på gång. Den kom aldrig. Vettigt tänkte jag, eftersom jag low-carbar nu. Men jag har gått med en läskig värk i ansiktet i en vecka, som påminde mycket om den jag hade när jag sist hade bihåleinflammationen, och jag känner ju till att de gärna upprepar sig när man väl fått den första.

Glad i hågen struttade jag ned till vårdcentralen i morses och tänkte att nu ska vi se, om inte annat får jag kanske en tablett som tar bort värken. Jo då, visst hade jag rätt, det var bihålorna. Jag slapp antibiotikan och fick en spray istället. När jag trallade iväg från vårdcentralen kunde jag inte låta bli att skratta för mig själv på vägen. Bihåleinflammation! Men jag mår ju så bra? Jag skulle gå å träna om det inte var för att jag är orolig att förvärra det!

Det är inte synd om mig som inte "får" äta kakor. Jag får något mycket bättre än det. Jag får hälsa och styrka och lugn!

Och detta var jag ju bara tvungen att dela med mig av :-D

Snart kommer foto på härliga stickade FO's. Tjohoo!!!

2 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Tack för att du skriver om det! Både gubben och jag är trötta nu men friska annasr och lowcarbar för fullt, så egentligen kanske vi redan har influensan eller nåt.. vem vet...

Så bra att man bara blir pyttesjuk:)

Krya på dig!

Evas Passion sa...

Forvarrar kolhydraterna?