tisdag 21 april 2009

Ode to KenleyDrar ihop lite unfinished business på hemmaplan. Bland annat den här toillen som blev en användbar top efter att jag sytt dit några röda band. När jag sydde den hade jag min hetlevrade Project Runaway-favorit Kenley Collins på näthinnan. Tror ni hon skulle gilla den? ;-)

Jag blåsurfade Etsy för att hitta ngn passande patch att sy på men insåg att jag måste göra en själv. Jag tänker pin-up, sailor och vintage...

Apropå Project Runaway kan jag säga att jag JUBLADE igår när Keith åkte ut. Han var ju bara föööör creepy. Och vilka fjantiga kreationer han gjorde. Fast jag tyckte ändå synd om honom när han grät. Stackars desillusionerade pöjk... ;-)

Hur är det med dig? Kollar du på PR? Vem är din favorit?

/J

14 kommentarer:

Helena sa...

yeah! Den är ju hur läcker som helst!

mc-chick sa...

Snygg!!

miastick sa...

Vad snyggt!
Mina favoriter är Korto och Suede.

Annepålandet sa...

Den ble fin!! Alt du lager er så bra.

Du lurer vel på om du noen gang skal få noen premie i tevlingen min som du vant - og nå begynner det å nærme seg, jeg er snart ferdig! Det går ikke så fort her hos meg - hele tiden dukker det opp andre ideer som forstyrrer. You know how it is.

Ha en fortsatt fin dag!

Sillen stickar sa...

Sicket vettigt inlägg! Projekt Runaway är mit favvoprogram. Jag diggar Korto , Kenley & Jerell. SailorVintage är grymt snyggt!
Heja Dej!
/Cilla

Mot nya tider sa...

Tjohoo... nu gjorde du en sjukling nästan frisk ;-) Snyggt! En snygg tjej i lyxförpackning!... och pff... sååå klart jag kollade PR;-)

kristina sa...

Så bra att toilen kommer till användning på så fiffigt sätt. Snyggt!

Åsa sa...

Supernajs!
Är det du eller är det en bystig skyltdocka? ;-)

stina sa...

vad fin!

jag har missat de flesta PRavsnitten tyvärr och har inte riktigt koll på vad alla heter, men kenley gillar jag! och jag håller med dej när det gäller keith, han verkar vara en riktigt underlig människa.

Jo sa...

Jag älskar PR och bänkar mig glatt varje måndag! Favoriten är självklart Kenley, och Korto, men Korto är lite tråkigare/surare, så det är bäst om Kenley vinner!

Toppen ser riktigt snajsig ut, och K hade säkerligen gillat den!

Textil stil sa...

Oj så läckert!!!!!!

Nina-Marie sa...

Läckert! Jag håller med dig! Han kändes ju hur skum och bitter som helst, stackarn...
Vi ses i morgon! Kram

Utblickaren sa...

Fin klänning och snygg bild! Ang. Projekt Runway måste jag säga att något utseendemässigt oansenliga Leanne är en favorit med sina konstruktioner till outfits. Gillar även Korto och kan inte låta bli att dra på smilbanden när numera bleka Blaine får skärmtid men hans outfits, no way!
/Utblickaren

Tina sa...

Självklart kollar man på project runway. Fast jag missar alltid på TV, så vi kollar på nätet, så jag vet hur det går...

Korto är min favorit - hon är sjukt duktigt tycker jag.