måndag 19 juli 2010

Och nu då?

Fotbollsstickningen är över och jag vann ett pris för min Cherry Vinelle! Woohoo! Priset kommer från Ninni, blir kul att se vad hon hittar på =)

Nu satsar jag på att racer-sticka klart min Coowls eftersom den är snyggast till brunbränd hud. Men det blir även lite frivoliteter däremellan. Men imorgon är det garnspan med morsan, och jag är lite sugen på att testa den grovstickade Modern Garden. Snyggaste versionen har agnessenciel från Ravelry gjort!

Någon som vill mini-kala? Det är ju snart höst... ;-)

6 kommentarer:

miastick sa...

Den är så fin! Tänk den i naturuld. Men jag har ju inte ens kommit igång med min Vinelle, så jag hoppar kalen, så länge. Har lite vinrött lovikka också som kanske skulle bli coolt till den här.

Tyg och otyg sa...

Åh, den ser jättefin ut! Tyvärr tror jag inte att en figurnära tjockkofta skulle vara så klädsam på mig, så jag hoppas nog också över kal-förslaget. Hoppas det finns andra som nappar! :)
Din Cherry Vinelle är också väldans snygg, förresten!

Monica Hansen sa...

Oj, den var snygg! Men tyvärr, har en polo som ska bli klar till hösten tänkte jag..

N* sa...

Har packat ditt paket idag :) Spännande va?! :)
Har varit runt till inte mindre än 9 olika garnbutiker idag (varav 3 var semesterstängda), så nu har jag lite mer koll...
Jag tänkte sticka den här nu: http://www.lionbrand.com/patterns/glamknits.html?r=1 om du vill vara med på den...

Annepålandet sa...

En miniKAL er en god ide, men jeg har så mye på pinnene akkurat nå, må se å få noe av det ferdig. Jeg har både garn og mønster liggende klar. Kjøpte mønsteret da det var nytt - men etter å ha fått tilsendt den tiende rettelsen fra designeren, ble jeg litt nervøs...
Du har strikket så mye fint i det siste!!!
Fortsatt god sommer!

aafke7 sa...

This is my friend AGNES!!! How charming!