onsdag 16 december 2009

Julklapps-muddar och mera frivoliteter

Idag passade jag på att fånga det ynka lilla ljus som kom in från fönstret för lite fotografering. Inga fancy bilder, men det här är lite smått vad jag gjort det senaste (bland annat ;-)Muddar i Louisa Hardings Grace Silk & Wool. Garnet kändes väldigt lyxigt och härligt men jag är besviken. Helt plötsligt kommer en tjockare spunnen länga som inte passar in! Så ska det inte vara i dyrt garn! Antingen jämt spunnet eller medvetet ojämnt spunnet! Sen passade det inte perfekt till min modell heller, det röda fläker över lite för mycket i det vita. Men i det stora hela blir de snygga och juliga tycker jag, särskilt när de tittar fram under någon svart ärm eller så...

Twin leaf fingerless gloves gjorde jag om till ett par muddar. En variant till kommer, då med avslutning på bladraden med två bladtippar. Men här släpper jag bara repeaten och slätstickar, som på mönstret. Rolig och snabb att sticka!


Och min träning i frivoliteter fortsätter! Nedan Gullan med pärlor och ett par örhängen som fick vara mitt bidrag i dagens julklappsbyte. (Själv kammade jag hem ett ursnyggt halsband gjort av gamla cykelslangar! Känner mig som en riktig vinnare :-)

8 kommentarer:

Sillen stickar sa...

Apsyggt alltihop:))

Hello sa...

tycker jag med!

Ninni sa...

Alltså, du är ju så vansinnigt grym på allt du gör!

Janette sa...

Vilka fina kommentarer. Jag blir helt rörd :-)

Ing-Marie i Säter sa...

Oj vilka fina smycken. Jag gillade hals(arm)bandet bäst. Kanske för att det är i min favoritsommarfärg.
Det sr så hopplöst pilligt ut att slå frivoliteter.

Rockermom, Anneli sa...

Jättefint allt du gjort!
MEN du det där halsbandet avcykeldäck skulle jag vilja se! Det låter otroligt pyssligt, men roligt!

Ha en riktigt skön helg!

ida sa...

snygga örhängen. nyfiken på cykelslangs halsbandet... :-)jag älskar handledsvärmare och torgvantar, om jag nu bara hade lite mer tålamod och var lite bättre på att sticka... jag köpte mig ett par houdinis i år, så slipper jag gå och gräma mig. ;-)

Anonym sa...

Hihi, jag har gjort precis likadana örhängen som du fast orangea i ett julklappsbyte :D
Vilket sammanträffande...