onsdag 2 december 2009

Frivoliteter

Jag måste bara expressblogga min senaste kärlek. Jag har börjat slå frivoliteter och det är en så härlig upplevelse! Det var LÄNGESEN jag kände att jag var nybörjare i garntekniker. Visst, mitt stickande och virkande har utvecklats en hel del och jag lär mig nya saker hela tiden, men att få vara HELT nybörjare på något är en underbar känsla!
Igår kväll i soffan satt jag och fick snurr på tekniken. Det resulterade i en första liten spets, beskrivningen heter "Gullan". Fint va? :-) Jag är biten, så det kommer mer!

12 kommentarer:

Anna sa...

Såååå fint!Lära mig?

Jo sa...

Vad fint! Det verkar både smidigt (att ha med sig på buss mm) och roligt, så det får jag ge mig på någon gång. Har du någon bok/tutorial du kan rekkomendera?

Call design sa...

Grattis och välkommen till frivolitetsvärlden, en gång där och sedan fast i beroende!

PetraO sa...

Oj,oj,oj vad fint - nu börjde det surra i huvudet!

Mopplan sa...

Tjusigt! Jag lyckades knäcka tekniken i somras och blev helt fast ett tag. Oj, vad man kan hitta nya användningsområden för små spetsar.

miaring sa...

Du slår verkligen runt!! Hehe...

Hello sa...

Jag vågar inte ens testa. Jag har liksom inte tid eller ord eller råd med en hobby till! Det blir ju så fint!

miastick sa...

Det är jättefint! Du får ha en kurs för oss. Vad hette The Book som du ropade hem på Tradera igår förresten?

Emelie sa...

Äsch vad synd att jag missade just det mötet, men det kanske finns chans att få lära sig lite i efterhand? Jättefint blir det!

Eva sa...

Så skoj att du lärt dig slå frivoliteter. Det finns en stor värld på Internet om tatting. Nästan lika mycket garn som stickgarn och massor av härliga skyttlar!
Eva i Lund som också slår frivoliteter

Anonym sa...

Oj, så pillrigt det ser ut. Men fantastiskt fint resultat.

Paulina sa...

var hittar du allt material? och vad är det man behöver? jag lyckades leta reda på en bok som heter frivoliteter så jag tänkte lära mig. :)