torsdag 31 juli 2008

Tillbaka i Lilienthal

Hej hej fran Tyskland. Har just kommit tillbaka till Lilienthal fran fantastiska Juist, där jag lyckades dra pa mig värsta halssjukan. Ser ut att vara pa battringsvagen nu dock. HERREGUD vilken strand de har. 17 kilometer lang! Världens största sandlada tänkte Ivo med sin spann och spade... Nu är han är iväg med pappa och jag hoppades fa en liten blogstund. Tyvärr glömde jag kabeln till kameran sa jag kan inte visa alla disktrasor jag stickat, men det kommer nästa vecka. Har verkligen fatt dille pa dem nu.

Det har under veckan bestämts att jag ska fara till Cuba till hösten, för utlands-VFU. Blir väldigt glad när jag tänker pa det, men samtidigt nervös över hur det ska vara att lämna lillen. Man hör bara de daliga historierna, men nu har jag fatt höra ett par bra med sa... TJOHO! :-)

Ta det lugnt i värmen

/Janette

1 kommentar:

frisky frog sa...

Kul att du har bestämt dig för Cuba! Själv åkte jag med 2 härliga slöjdare till Gahna. Det blev en resa som jag förmodligen inte skulle gjort med familjen och 10 fantastiska dagar att aldrig glömma. Lillen är säkert i gott förvar och finns kvar när du komer hem =)och du får minnen för livet.