onsdag 2 juli 2008

shop 'til you drop (urk)

Det går inget vidare med köpstoppet. Igår tog vi favoritrundan på stan; 2knit, Strikk, Prickig katt och Ekostore, och jag kom hem med 1 extra fabel till Beathes sockar (de räknas iofs inte), ett limegrönt alpacka från drops, 3,5 Harmony Wood double pointers, en extra tråd till mina 'fickpicks' och lite goa grejjer från Ekostore; rengöringskräm och hårbalsam från Sante samt en burk körsbärsmarmelad (förbrukningart iofs ;-)

Idag kunde jag inte heller låta bli, ("den fanns ju inte på biblioteket") så jag beställde Knitted Babes och EZ Knitters Almanac. Jag är en dåååålig kvinna. Tur att barnen kommer nästa vecka, då har jag inte tid att handla mer!

Men, jag har en underbar sommar måste jag säga! För första gången sen jag började plugga 2003, har jag NADA rester :-) Dessutom har jag haft det fantastiskt roligt och kreativt den senaste terminen, och väntar och längtar efter nästa. Jag förtjänar nog lite hobby-shopping, nu när man tänker på det... :-)

3 kommentarer:

Anna sa...

well done baby, du är värd det. Utan tvekan. Ibland ska man bara följa sina infall, flyta med och njuta... he he... då är man DUKTIG!

Min dotter o jag! sa...

Kul att du hittade min PIF i bloggen. Skicka din adress till [mindotterojag (at)gmail (dot)com] så kommer det ett litet paket inom 365 dagar...

Medea sa...

Jag håller på o packar för fullt... men sitter ändå här, bjuder på tradera och stryker samtidigt. *suck*
Vill sitta i soffan o sticka men måste packa eftersom vi åker i morgon.
Kramar
(PS. Det är jag här över också *ler*)