lördag 7 januari 2012

Pretty Square


Jag skulle göra den här först. Men rätstickningen var så tråkig och blev så klumpig att jag repade upp. Så återgick jag till min orginalidé. Skissen ovan missvisar ärmarnas tjocklek, men jag säger som mina elever: jag behöööver inte skissa mer för jag vet hur det ska se ut...

Tyvärr virkade jag sönder tummen på dessa rutor ovan. Ni vet hur kreativitet ibland kan leda till en typ av frenesi? ;) Nåväl, med lite tur blir den bra till kvällens Midsomer och Boardwalk Empire.

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Eländes när fingrarna får sår eller gör ont och man vill handarbeta. Före jul uppfann jag en lösning - du vet sådana där skavsårsplåster som blir som en mjuk kudde och ska sitta kvar tills de ramlar av sig själva? Fungerade perfekt på ett sönderskavt pekfinger... Blir nog en fin kofta!

Efwa sa...

Koftan kommer säkert att bli jättefin. Jobbigt när kreativiteten hindras av kroppsliga skavanker. Mer chict läppstift så ska du se att allt löser sig.

Cecilia sa...

Eftersom jag skissar så dåligt så blir jag bara nedslagen av det...annars är det nog smart. Men man förstååår ju hur fin koftan kommer bli, ändå! :-)

Dottern är väl införstådd i att det finns människor som inte är så glada för djur och särskilt lösspringande hundar så hon spanar som en ÖRN, ropar in honom bara hon får syn på en mösstopp långt i fjärran. Själv gillar jag hundar men vill i alla fall välja vilka jag vill prata med!

PetraO sa...

Lövely! Kram

Christina sa...

Gillar verkligen skissen o tror att du blir sååå vacker i den koftan...

Blenda sa...

Skissen ser lovande ut, jättefint!

Ha en bra fortsättning på året!
/Blenda

Annika sa...

Ser ut att bli en jättefin kofta!