söndag 30 maj 2010

A red set of queens

.








Hittade ett mer passande fäste till halsbandet på nätet men nu har jag glömt vilket smyckesshop det var :-/. Det har varit queens och queentjes ett tag nu, de är väldigt trevliga att slå men nu är jag redo för ngt annat! Har en ide i huvudet som nog snart måste ut :-P

lördag 29 maj 2010

Cherry Vinelle



Ja, det här kanske kan bli snyggt? Jag råkade sticka lite fel, men vem bryr sig?

tisdag 25 maj 2010

Det kom ytterligare ett paket






I
I
I
I
I
V










Alla som känner mig väl har förstått vid det här laget att jag började _gråta_ när jag fick se denna lilla nåldyne-docka. Den är _sååå_ jag för tillfället! Jösses Ida, du vet inte hur rätt du träffade!!! =)

Efter lite uppackningshjälp av treåringen visade sig alltså dessa superfina saker från mitt nålbyte. Fina gamla spetsar och en liten yttepytte virkad duk, tillsammans med favoritchokladen (varav en inte finns med på bild för den låg redan i magen :-P). Jag känner mig som värsta vinnaren! Det här går inte att toppa helt enkelt!

Skämmas en liten skvätt får jag med, som är försenad med min egen dyna. Men den är alldeles strax påväg!

TACK SNÄLLA IDA JAG BLEV SKITGLAD!!!! Och jag är helt kär i den lilla dockan, som nu heter Erna och inte kommer få en endaste nål instucken i kroppen sin! :-)

måndag 24 maj 2010

Det kom ett paket...

.












Det var en PIF från kära Anne på landet! ÅH vad roligt det är med paket!! Varma sköna muddar som får ligga och värma byrån nu tills det blir kallt igen!

Tack snälla Anne! Blått gick helt klart hem!

fredag 21 maj 2010

Stickfrossa.se

WOOHOO för öppnandet av Stickfrossa.se



Anna gör fantastiskt vackra saker och jag blir sååå glad av att se hennes nya sajt uppe idag! Jag ska dagen till ära klä mig i röd klänning med vita prickar och fira kära Annas stora dag!

KRAM PÅ DIG TARZAN

Grrr,

/Jane

lördag 8 maj 2010

Startisis Maximum

Jag har SVÅR startisis för tillfället! Jag vågar inte ens tänka på hur många stickor som saknas i knit-pro-facket. Visst, jag brukar förespråka att hålla många projekt igång, men nu är det så många att jag upplever känslor av skam och även en aning förtvivlan, för att inte tala om splittring. Mina UFOn kanske får en chans under VM-stickningen men jag har svårt att välja vilken påse jag ska sticka ned mina sticksugna fingrar.

Hur drar man en gräns?





Ovan, OWLS påbörjad igår som Top Down Cardigan. Och det finns mer, men det vågar jag inte visa...

fredag 7 maj 2010

Queen Green

.












Nu har jag fått dille på frivosar utan picoter. De blir ju ändå sirliga och krusidulliga, fast lite renare liksom =) Här är mitt första halsband, en gåva till en kvinna som fyller 30, naturligtvis beställbart på millbomen.

Näst ut är örhängen i samma stil, fast röda.