fredag 15 oktober 2010

Agraffer + stickdejten


Agraffer har varit på tapeten här på bloggen förut, Blue Bell Knoll väntar ju fortfarande på sina (och att bli klar med för den delen ;-). Lustigt nog fick min mormor idén att fråga mig om man inte kunde göra agraffer i frivoliteter till en blus hon sydde på beställning, helt ovetandes om mina nya prövo-objekt =) Hon ville ha mörkblå ombré. Jag har provat i DMCs pärlgarn men det känns helt enkelt för löst spunnet. Får se vad mormor säger om saken...

---


Ni får gärna göra lite reklam för Stickdejten. Det bygger ju på att många är anslutna, om man ska få ngt napp ;-) Vi skulle behöva en knapp men jag hinner inte göra den! Någon?

/J

5 kommentarer:

Call design sa...

När du gör frivoliteter med pärlgarn så är det inte alltid lätt att få till knuten pga den är för löst tvinnad. Försök att göra ett extra litet drag vid varje del av knuten för att göra knutarna tajtare. På det sättet så funkar det bra att använda pärlgarn. Annars så finns Halmgården som säljer egenfärgade garner i storlek nummer 20 dmc. De är också ombrè färgade och är så läckra!

Ge inte upp!
Många lyckönskningar

Anna sa...

Ser så vackert ut!

Medea sa...

Jag kan försöka göra en knapp. Får se om den blir godkänd. =)

Sillen stickar sa...

Ja va glad mormor kommer bli:
Kul att du fixar med stickdejten. Själv vill jag dejta dej:)
kram C

Call design sa...

På min blogg har jag lite fotografier på en del av Halmgårdens garner. Länken kommer här:
http://calldsgn.blogspot.com/2009/09/halmgardens-underbara-garn.html

De är helt underbara i färgerna!!!!
Lycka till!