torsdag 5 november 2009

Svårt att sluta

Min toffelcraze har fortsatt lite (mer bilder sen) men jag har i och med mönster-släppet blivit sugen på att testa muddarna i olika garner och färgordningar. Här nedan Drops Silke-Tweed, vilket ger lite samma uppbyggnad som silk garden sock. Har ni några garntyper att föreslå?

Jag har börjat få en del trafik från crochet pattern central nu märker jag. På ravelry är båda mina mönster inte så flitigt använda, men jag har hundratals downloads på PDF-erna. Det förvånar mig verkligen att de allra flesta inte hittat till ravelry än! Hur ser det ut för er andra som har mönster på bloggen?

Disco-benen är hopplöst frusna för tillfället :-/

5 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Jag tittar gärna in på Ravelry då och då, men har varit dålig på att lägga in mönster där, mest bilder.

Annepålandet sa...

Fine muddar! Gøy å se hvordan de blir i ulike gagn og farger. Du spør om andre garnforslag - og da må jeg jo si alpakka! Alpakka er mykt og varmt og deilig og egner seg ypperlig til muddar.

Jeg fant mønsteret ditt her jeg - har aldri vært på Crochet pattern central før. Men jeg henter en del mønstre fra Ravelry.

Ha en fin kveld!

Anna sa...

Till min skate-babe, på måndag ska jag nog få igång discofeelingen, det får bli lite spotify i grupprummet på bibblan helt enkelt!
Sicken färgkombo!

Karin sa...

Åååååååh, jag älskar Silke tweed och dina färger gör mig grön av avund!!! Måste köpa garn!!! (Eller kanske hellre inventera mina gömmor???!?) Så snyggt!

När får vi se ett mönster på tofflor? det vill jag gärna köpa direkt!

kamilla sa...

De flesta mina mönster som är nerladdade utanför sverige är från ravelry, har väl i genomsnitt 500 besökare i månaden som på ett eller annat sätt är från ravelry enligt one.com