onsdag 29 december 2010

Jag vill köpa!

Kan någon tipsa mig om bra onlineshopping vad gäller dominostickor i ädelträ och swarowskikristaller?
Tack på förhand!



- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 22 december 2010

Det lackar mot jul


och Jadis har äntligen hamnat i block. Det ser mer lovande ut nu, än innan blockning. Mer info när den är helt klar!





Annars stickar jag gärna på min When It's Good i vackraste djup mörkblå Lucca Fino från BC GARN. Superhärligt garn att sticka med måste jag säga!





Helt fantastiskt är det att få en tidig julklapp i form av dessa örhängen min mamma köpt i Polen. Såå kul att ha andras frivolitetsarbeten i sin ägo! Man blir ju så nyfiken med, vem är hon som har gjort dessa?




Och så glädjer mina små sötisar mig med vad de bär hem från skolan! Här ser ni min stora killes slöjd-kramdjur. Vilken söt filur va?




Och här, för alla iPhone-ägare, årets bästa julpynt, som min dotter kom hem med! Och med det önskar jag er alla en riktigt GOD JUL

måndag 13 december 2010

Okej dås Saffransmuffins



Smält 75 g smör och häll i en 0,5 g påse saffran och låt dom gotta sig i varandra medan du vispar 1 ägg med 1 1/4 dl socker. I ett tredje kärl blandar du 4 dl mjöl med 1,5 tsk bakpulver och 1 tsk vaniljsocker. Blanda smöret med ägg-sockret och lägg i 1,5 dl naturell yogurt. Nu kan du vända i mjölblandningen med, och ett par nävar russin. Klicka ut i ca 10 pappersformar från Åhlens och grädda på 175 g i ca 15 minuter.


GOD JUL

award


Tack för awarden, Kristina. Tre personliga egenskaper, det ska jag väl klara av =)

Disträ
Romantisk
Modig

Skickar vidare till alla som känner sig träffade!